Vind jij het ook zo heerlijk als je iets hebt gekocht met een gigantische korting? Je bent zeker niet de enige. Uit onderzoek is gebleken dat bijna de helft van alle Nederlanders een aankoop uitstelt tot de SALE, bij kleding is dat maar liefst 70% van alle consumenten. (bron: emerce.nl) Het is natuurlijk lastig bij te houden wanneer de sale precies begint, met een beetje pech ben je te laat en is jouw favoriete kledingstuk of product al foetsie. Daarom geef ik je een paar tips om jouw favoriete items met korting te scoren.

Dagaanbiedingen

Er zijn genoeg manieren om de beste deals te scoren zonder al te veel moeite. Sites met dagaanbiedingen zijn een uitkomst als je met hoge korting wil shoppen. Het is wel handig om voor de zekerheid te kijken voor welke prijs de concurrent het artikel verkoopt, dan kan je zelf even checken of de korting echt wel zo hoog is. Zeker voor grote uitgaven kunnen dagaanbiedingen een uitkomst zijn, het kan je wel eens 300 euro schelen.

prijzen vergelijken

De duurste dagdeals ooit

Je kunt op dagaanbiedingensites ontzettend veel verschillende producten kopen, van elektronica tot onderbroeken. Maar dagaanbiedingen zijn niet altijd even goedkoop…
Zo is er bijvoorbeeld een keer een vis voor een half miljoen euro verkocht!  

infographic duurste dagaanbiedingen

Shoptagr

Met Shoptagr kun je je favoriete items toch nog met korting kopen, maar je moet soms wel een beetje geduld hebben. Shoptagr kun je toevoegen als extensie in je webbrowser, dit kan onder andere in Chrome en Safari. In deze tool kun je een item opslaan en krijg je vervolgens een melding in je mail als je opgeslagen item in de uitverkoop is. Ook wordt het aangegeven als een item bijna uitverkocht is, of als het juist weer op voorraad is. Zo ben je er dus als eerste bij en loop je niks mis.

Shoptagr
Scoupy

Wil je liever gelijk zoeken naar bestaande korting, dan kun je de app Scoupy installeren. Scoupy verstrekt digitale kortingscoupons voor voornamelijk levensmiddelen. Je kunt winkels uit de buurt vinden door een kaart in de app die werkt op basis van jouw GPS-locatie. Scoupy is ideaal als je niet de hele dag bestookt wilt worden met deals. Je vindt de deals zelf op basis van je locatie en een categorie.

Scoupy

Pepper.com

Deze app lijkt veel op Scoupy, maar hier vind je allerlei deals van over de hele wereld. Een team van 5 man zit bij pepper.com de hele dag te speuren naar de beste aanbiedingen en hoogste kortingen. In de app zit ook een community waar discussies worden gevoerd over de deals en waar wordt bepaald welke deals als ‘heet’ worden bestempeld. Ook worden er fouten in prijzen bij webshops gemeld, waardoor je stiekem een goede deal kan scoren.

Pepper

Kortingscodes

Stel je voor, je hebt gespaard voor een duur item wat je al heel lang wilt hebben. Dan kan het lonen om nog even een kortingscode-website te checken of je korting kunt krijgen op het item. Zeker vanaf een bepaald bedrag is er vaak 10% korting of meer te krijgen. Shop je bij een site met verzendkosten? Dan kan het voordelig uitpakken om kortingscodes voor die webshop op te zoeken. Vaak zijn er codes te vinden die de verzendkosten gratis maken!

kortingscode

 

Wat zijn jouw ultieme kortingstips? Laat een reactie achter of deel je tips op feestboek!