Catch of the day: PRIMARK!

Yes, afgelopen vrijdag was het zover: een dagje budgetshoppen bij Primark Almere! Om 8.45 uur pikte vriendin Bianca me op. Erg vroeg voor een nachtbraker als ik, maar voor Primark heb ik veel over. We waren zo opgewonden als een stel kinderen dat op schoolreis gaat. 

De parkeergarage bevindt zich pal naast Primark, wat erg handig is als je met volle tassen de winkel verlaat. Eenmaal binnen viel mijn mond open van verrukking. Twee verdiepingen vol goedkope, hippe dames-, heren- en kinderkleding! Waar te beginnen? Terwijl Bianca de afdeling kinderkleding bezocht, checkte ik de damesafdeling. Hoewel de collectie me een beetje tegen viel (veel tops met gouden accenten en zo), heb ik toch aardig wat in mijn Ikea-achtige shoppingbag weten te proppen. 

De score:
Rode kokerrok met riempje: 9 euro
Blauw/rood gestreepte blouse: 5 euro
Zwarte basic longsleeve: 4 euro
Zwarte sjaal: 3 euro
3-pack shortjes: 6 euro
4-pack seamless hipsters: 6 euro
2 haarbanden met strik: 1,50 euro per stuk
60 denier legging: 3,50 euro
5-pack sokken: 3 euro
Superzacht plaid met vrolijke kleurtjes: 12 euro
NB! De woonafdeling is ook zeer de moeite waard. Met kussens, accessoires en allerhande decoratiespul voor een prikkie.

Daarna nam ik de roltrap naar de herenafdeling, die de helft kleiner is dan die van de dames, maar ik vond er meer dan genoeg.

Wat te denken van:
Okergele sweater: 9 euro
Gestreepte sweater: 9 euro
T-shirt voor kerst (niet op de foto): 4 euro
Blauw sweatvest: 14 euro
Zwarte basic longsleeve: 4 euro
Witte basic longsleeve: 4 euro

Totaal: 98,50 euro. 
Daar koop je doorgaans niet eens een paar merkschoenen voor. En daarvoor trotseer ik maar al te graag de gigantische rij voor de kassa. Zo’n dertig stuks hebben ze er. Kassa’s. Je waant je in de zigzag-rij bij de Vogelvlucht in de Efteling. Als je eenmaal vooraan staat, wordt het nummer van de kassa waar je mag afrekenen omgeroepen. Poehee, wat een systeem! 

Al met al was het een zeer geslaagde dag. Ik kan niet wachten tot de opening van Primark in Eindhoven. In november of december mogen weer los, Bianc. Hoezee!

P.s. voor degenen die zich afvragen hoe het zit met de kleine kinderhandjes, check de gedragscode voor leveranciers van Primark. Daar kan Tommy Hilfucker nog een puntje aan zuigen.