Dit is een ode aan de sneaker…

Als fashion victim loop ik altijd graag achter de modetrends aan. Meestal pik ik een trend pas op als ie alweer voorbij is. Maar als er één item niet modegevoelig is, dan is het de sneaker. Althans, dat vind ik. Want volgens modeblogs als ilovefashionnews.nl legt de sneaker het dit jaar af tegen de bergschoen. Ik citeer: “In 2014 gingen we massaal voor de sneakers, maar in 2015 laten we ons allemaal verleiden door de bergschoenen. Wandelschoenen zijn anno 2015 helemaal sexy en de nerdy chic vibe overheerst.” Fuck de trend, ik moest en zou sneakers hebben. En snel. En goedkoop! Meer dan 15 euro wilde ik er niet aan uitgeven. En dat viel nog niet mee. Stad en land liep ik ervoor af. Zelfs Bristol, Van Haren en de outlets lieten het afweten. De moed zakte me bijna in de sneakers, totdat ik Kens binnenliep. Ik had nog nooit van deze winkel gehoord, maar de knalgele ‘HEEL VEEL SCHOENEN VOOR 10 EURO’-posters verleidden me tot een bezoekje. En daar vond ik ze, voor 10 euro.

IMG_20150306_141516

KEI blij met ik met mijn sexy sneakers! En ze zitten hartstikke lekker. Over een maandje moeten de geurvreters er waarschijnlijk aan te pas komen, but who cares? Ik niet. Dan ga ik gewoon op zoek naar een nieuw cheap ass paar.

Wil jij ook sneakers voor een leuk prijsje, maar heb je geen zin om je het schompes te zoeken? Check dan deze tips:

 • Via een zoekopdracht (bijv. ‘goedkope sneakers’) op beslist.nl krijg je een uitgebreid overzicht van sneakers inclusief aanbieders. Filter op ‘prijs van laag naar hoog’ en leef je uit!
 • Modeblog Fashionchick.nl biedt een actueel overzicht van alle mogelijke SALES. Van onder andere (merk)kleding, sieraden, tassen, lingerie, badmode en schoenen. En ook voor sneakers!
 • Liever tweedehands kopen? Kijk dan eens op poppintags.nl of unitedwardrobe.nl voor mooie tweedehands sneakers.
 • En een snelle zoekopdracht op Marktplaats (dameskleding, schoenensneakers, maat 38, tot 15 euro) leverde enkele leuke exemplaren op:
  20150311_194116

  Vans sneakers met spitse punt, 10 euro

  20150311_194040

  Nike sneakers, 10 euro

  20150311_194131

  Le Coq Sportif, 10 euro

  20150311_194146

  Adidas sneakers, bieden vanaf 15 euro

  20150311_194200

  Miss Sixty hoge sneakers, 10 euro

Tot zover deze Catch of the Week. Weet jij nog een fijn sneaker-adresje of heb je een z.g.a.n. tweedehands paar (maat 38) in de aanbieding, dan houd ik me van harte aanbevolen.

Tot volgende week!