Gisteren appte vriendin Jes – die me binnenkort gaat helpen met het pimpen van mijn dakterrasje – een foto van een hertje. Nu word ik blij van elke dierenfoto die je me appt, maar dit hertje is momenteel te koop bij Wibra voor slechts € 6,99. En het past ook nog op mijn terras, nah! Hoewel, Bambi staat ook leuk op mijn vensterbank, dus ik twijfel nog…

Het hertje is ca. 24 cm en weerbestendig. Er is ook een hertje dat omhoog kijkt, maar deze scheet vind ik het leukst. En er zijn meer beestjes te koop, zoals een eend en een hond. En een zwaan, zag ik net in de folder. Maar die was blijkbaar al uitverkocht in de winkel. Bummer…

Wibra_250416 (1)Meet Bambi! ♥

Wibra_250416 (3)Bambi ligt ook leuk op de vensterbank 

Zwaan_WibraDe zwaan was helaas al uitverkocht…

Daarnaast kocht ik 6 mintgroene tinnen emmertjes voor € 1,79 per stuk. Ik heb van die plantenhangers en daar passen ze perfect in. Er staat een (lelijke) tekst op ‘Beautiful garden’ – ik houd niet van teksten op dingen – maar als ik ze omdraai zie je er niks van. Nu alleen nog (nep)planten erin – ik heb de groene vingers van mijn moeder niet geërfd – en het ziet het hartstikke gezellig uit!

Wibra_250416 (2)

IMG_20160425_195330Leuke emmertjes voor weinig!

Ik heb ze zolang aan de afrastering gehangen, maar Jessica kennende krijgen ze vast een andere bestemming 😉 Ik heb een prachtig, zonnig dakterras, maar door de ronding is het lastig in te richten. Vandaar dat ik er zelden zit. Goede vriend Tinus heeft afgelopen najaar – met bloed, zweet, veelvuldig vloeken (!) en tranen – een ronde loungebank voor me getimmerd. Hoe vet! ♥ Het is de bedoeling dat de omheining straks dichtgroeit met hedera, zodat ik meer privacy heb. En vriendin Marie, die tegenwoordig heel handig is met de naaimachine, heeft aangeboden om me te helpen met de kussens. Voor mijn verjaardag! ♥  Uiteindelijk wil ik een soort ‘boho rooftop Ibiza’-plekje creëren waar ik kan chillen, wijnen en bbq’en met vriendjes. Met de hulp van Jes, Marie (en mama voor de plantjes, die ook onwijs goed kan haken) gaat dat ongetwijfeld lukken! 🙂

Maar ik dwaal af…
Voordat je een hoop geld gaat uitgeven bij tuincentra en bouwmarkten: check eerst even de bekende discounters. Ook bij Zeeman en Action (pas wel op voor gezichtstattoos!) vind je superleuke en goedkope tuin- en terrasspulletjes.

Have a happy – cheap ass – summer! Goede wijn is al duur genoeg…