Dames en vooral heren, mag ik aan u voorstellen: gastblogger Nick Keijzer! [APPLAUS]
Eindelijk, een kerel die het leuk vindt om te bloggen, verstand heeft van fashion én van budget shopping voor…kerels! Komen jullie ook een keer aan bod 😉

Nick Keijzer gastblogger

“Mijn naam is Nick Keijzer, 31 jaar, woonachtig in Delft. Fulltime tekstschrijver voor onder meer Klik Proces en parttime liefhebber van kleding!

Het jagen op koopjes is niet alleen voor vrouwen weggelegd. Ook de hedendaagse man houdt ervan om tweedehands kleding te kopen en op het budget te letten. Zo houd je nog wat centen over voor andere dingen, zoals een biertje drinken met je vrienden of een keer lekker naar de film gaan. Maar waar ontdek je de mooie koopjes voor mannen?

Episode

Dit is een winkel met inmiddels 8 vestigingen in Europa. Episode is onder meer te vinden in Parijs, Kopenhagen en Amsterdam. Er is geen webshop gekoppeld aan Episode, maar ze hebben wel een viertal prachtige vestigingen in Nederland. Ga er gerust eens kijken. Laat je niet afleiden door de muffe lucht die er in de vestigingen hangt, maar ga ervoor en duik de kledingrekken in op zoek naar dat ene bijzondere koopje.

Lees hier meer informatie over de werkwijze van Episode.

Kaufhaus

Kaufhaus is een soortgelijke formule als Episode. Kaufhaus beschikt over twee winkels in Amsterdam en een winkel in Utrecht. Alledrie deze vestigingen beschikken over betaalbare vintage kleding. Ga gerust eens kijken en laat je verrassen door het bijzonder vriendelijke personeel.

Kijk eens op Instagram en ontdek een kleine greep uit het vintage-aanbod van Kaufhaus.

Koopjes voor mannen

ASOS

Dit is een webshop, en wat voor een? Het is een webshop die zijn fundament vindt in Engeland. Dat is ook wel te zien aan de kleding. Het is veelal Engelse mode waarmee je in Nederland zeer zeker ook de show kan stelen. ASOS beschikt over een marktplaats en strooit zo nu en dan ook met grote kortingen van 70%.

Ontdek hier of er wat tussen zit voor je.

Topman

Wederom een Engels merk dat beschikt over een groot aantal winkelpanden, maar ook een webshop. Het is te vergelijken met H&M, ook qua tarieven. Echter, dikwijls vallen de pasvormen van de H&M tegen. Daarentegen is de pasvorm van Topman uitstekend en zal je nooit van een koude kermis thuiskomen.

Bekijk hier het aanbod van Topman.

Koopjes voor mannen

Kiabi

Kiabi beschikt over heel veel producten tussen de € 0 en € 50 en dat is fijn! De producten zijn van goede kwaliteit en de levertijd is perfect te noemen. Zoals ze zelf aangeven ‘mode voor kleine prijzen’, en gelukkig… daar is geen woord van gelogen.

Bekijk hier de voordelige herenmode van Kiabi.

To Be Dressed

Een groots aanbod merkkleding en schoenen. Er wordt gesmeten met kortingen en dat maakt het natuurlijk waanzinnig interessant om zo nu en dan te kijken. Je vindt hier al het outlet-aanbod van de diverse aanbieders. En het is niet zomaar een outlet, maar de meest vooraanstaande merken zijn op deze website te koop.

Ontdek hier de kortingen van To Be Dressed.

Koopjes voor mannen

United Wardrobe

Een supertoffe website! Het is zo’n marktplaats voor kleding. Er staan hoogstaande artikelen van vooraanstaande merken op deze website. Het is een schitterende kruising tussen Airbnb en Marktplaats. Ga er eens kijken en ontdek dat ene koopje waar je al lang naar op zoek was.

Ontdek hier het aanbod van United Wardrobe.

Waar shop jij het liefst? Deel jouw favoriete (online) adresjes in een comment!”

En, wat vinden jullie van Nicks budget shopping tips, gents? Willen jullie meer voor mannen lezen van zijn hand? Suggesties voor topics zijn welkom! Denk aan reizen, gadgets, elektronica, interieur etc. Tot de volgende, Nick!