The Devil Wears Wibra begint meer en meer een collectief te worden van bloggers met dezelfde interesses. En dat juig ik (Lonneke) alleen maar toe. Ik ben deze blog ooit begonnen vanuit mijn passie voor budget shopping, tweedehands, vintage, ruilwaar en bijzondere sociaal-maatschappelijke initiatieven. Mijn hobby-project liep in no time uit de hand, omdat het veel gelijkgestemden aansprak. Hoe tof! Zo meldden zich ook gastbloggers die voor The Devil wilden schrijven. Een groter compliment kan je niet krijgen. Temeer, omdat deze blog (nog) geen verdienmodel heeft. Wij schrijven omdat we het leuk vinden, zonder enige vorm van sponsoring door merken of ketens. We verdienen er niks mee (qua geld), maar vinden het heerlijk om ons enthousiasme te delen en anderen ermee te inspireren.

Wie zijn de gastbloggers?

FENNA & MARJOLIJN

Marjolijn en Fenna zijn twee vriendinnen uit Tilburg. De een woont in het centrum, de ander iets er buiten. Je hebt ze misschien al eens voorbij zien komen in de Beautiful Budget Home rubriek.

Allebei hebben ze een enorme liefde voor low budget shoppen. Van vintage interieur tot tweedehands kleding, van keukenhulp tot schoonmaakartikelen.

Marjolijns achtergrond ligt op kantoor. Ze is in diverse organisaties werkzaam geweest als secretaresse. Sinds kort heeft ze een nieuwe job als recruiter bij Bakker & Bosch HR diensten in Waalwijk. Ze komt helemaal tot rust tijdens het bakken van de lekkerste taarten en sinds kort bekwaamt ze zich in handlettering.

Fenna is van origine etaleuse maar heeft zo’n 7 maanden geleden een carrièreswitch gemaakt en werkt nu als zorgcoach voor jong volwassenen. Ook staat zij graag in de keuken, maar dan voor een voedzaam ontbijt, lunch, diner of lekkere smoothie.

Beide dames zijn erg sportief, creatief en eerste klas schatzoekers bij de kringloop en op de rommelmarkt. Ze hebben dus veel raakvlakken, maar er zijn ook interesses die niet worden gedeeld. Zo kan Marjolijn helemaal opgaan in het shoppen van tweedehands en vintage sieraden en vindt ze alles rondom cosmetica en dan met name make-up erg interessant. Mede daarom heeft ze een aantal jaren geleden een visagie opleiding afgerond bij Micky Jooren in Tilburg.

Fenna knapt verwaarloosde planten op in haar plantenasiel in Tilburg, draagt al jaren dezelfde make-up en helpt, als vrijwilliger, met haar visual merchandise skills de kringloopwinkel Tante Pollewop op weg naar een hippere uitstraling. Kun je niet wachten tot de volgende blog? Je kunt ze alvast volgen en beter leren kennen via Instagram (mar.jo.lijn) en (f.to.the.enna).