Ken je dat: ineens kom je HÉT tegen voor een paar stuivers. Of zelfs gratis. Dat ene collector’s item dat nog ontbrak in je verzameling, die onwijs mooie, maar onbetaalbare designer schoenen, een bijzonder erfstuk van je oma…

OMG, Best Bargain Ever!

Het is mij meer dan eens overkomen. Dat YES-gevoel is zo geweldig! Ik zou het zelfs vaker willen delen, als ik wat meer tijd had. Neemt niet weg dat ik héél erg benieuwd ben naar jouw YES-moment en YES-object. Wat is het en hoe kom je eraan? Deel het met me door te mailen naar lonneke@thedevilwearswibra.nl. In een reactie mag ook, maar ik maak er graag een persoonlijk portret van met foto’s.

Ik heb een voorkeur voor tweedehands, geruild of gekregen. Maar als dat ene megakoopje van Zalando jou een YES-sensatie bezorgde: maak me gek! 🙂

P.s. één van mijn Best Bargains Ever is de buffetkast (zelf geel geschilderd), die ik van Temon en Niels kreeg. Hij staat nu op een andere plek, maar op onderstaande foto komt ie heel mooi (geel) uit ♥