Vandaag sta ik met heel mijn hebben en houden in het Brabants Dagblad. Aanleiding was een oproep op Feestboek en Linkedin waarin ik door verschillende mensen werd getagd. In de rubriek ‘Heilig Huisje’ vertellen bewoners over hun woning en kan je bij ze binnenkijken.

Als budget blogger heb ik er niet zo’n moeite mee om met de billen bloot te gaan. Sterker nog: ik ben er trots op om mijn interieur te laten zien. Niet in de laatste plaats omdat het voor 90% uit tweedehands spullen bestaat. Allemaal met liefde verzameld bij kringloopwinkels, op Marktplaats, via ruilhandel en dankzij giften. Thrifting (in het Nederlands is er niet echt een woord voor) is een ware passie. Ik krijg er een enorme kick van als ik een tweedehands parel op de kop tik.

Feng shui

Eind vorig jaar liet ik je het resultaat zien van mijn home make over. Met dank aan vriendin en styliste Jess en mijn zus Kim, die interior designer en feng shui specialist is, is mijn interieur eindelijk in balans. Wanneer ik nu thuis kom na een drukke werkdag voel ik rust. Voorheen begon ik gelijk te rommelen en schuiven, omdat er iets niet klopte. Je kan zeggen wat je wilt over feng shui, maar ik ben overstag. Als je net als ik een druk (sociaal) leven hebt en tientallen ballen in de lucht moet houden, is een fijne, heimische plek van wezenlijk belang. En dan heb ik niet eens kinderen!

Enfin, met het artikel in het Brabants Dagblad hoop ik anderen te inspireren. Iedereen verdient een heilig huis, ook jij. Voelt het niet meer goed, doe er dan wat aan. Het levert zo veel woonplezier en rust op!

Vanwege auteursrechten kan ik het interview niet 1 op 1 overnemen, vandaar slechts een foto. Mocht je geïnteresseerd zijn, koop de papieren krant van vrijdag 3 februari dan in de winkel.

Tekst: Aïda Jaber. Fotograaf: Marc Bolsius.