Nick KeizerGastblogger Nick schrijft zo nu en dan een blog voor The Devil, voor vrouwen én mannen! Vandaag tipt Nick in ‘Nick Tipt’ de 5 beste websites voor allerlei aanbiedingen! Ideaal als je van koopjes houdt (of gewoon slim wilt shoppen…). Komen ze!

“Kortingswebsites zijn in Nederland aan een opmars bezig. Sterker nog, het aanbod is al dusdanig groot dat je door de bomen het bos haast niet meer ziet. Dit is logisch, aangezien ontzettend veel mensen gebruik maken van dit soort van websites. De mooiste kortingen, een gratis verzending… het is allemaal wel erg aantrekkelijk natuurlijk.

Hoe gaan dit soort websites eigenlijk te werk?
De kortingswebsites verzamelen mooie kortingen en aantrekkelijke tarieven voor klanten. Deze bieden ze aan via online kanalen zoals websites. De kortingswebsites krijgen een commissie voor iedere gebruikte coupon of voor elke direct aankoop. Elk bezoek wordt er een registratie gemaakt en middels een het fameuze ‘cookie’ doorgegeven aan de webshops.

Hoe meer kortingscodes, hoe meer de vele bezoekers geneigd zijn om iets aan te schaffen. Hoe meer verkopen een website heeft, hoe meer commissie de kortingswebsites krijgen. Er is dus sprake van een drieledige win-win-situatie. De koper, de kortingswebsite en de webshops, iedereen gaat erop vooruit. Dit werkt als volgt:

> De webshop krijgt meer bezoekers en omzet.
> De koper bespaart centen.
> De kortingswebsite krijgt er commissie voor terug.

De 5 beste website voor aanbiedingen van ‘heb ik jou daar’:
 1. Social Deal

Social Deal heeft iedere dag een toffe aanbieding met een korting van meer dan 50%. Er is wel een bepaalde tijdslimiet aan verbonden. Het is genieten om iets te kopen en het is zonde wanneer je iets laat lopen. Het fijne is ook dat je kan kiezen voor lokale acties. Ben je op zoek naar een voordelige slotenmaker in de buurt? Of juist een lekkere massage bij een Thaise massagesalon? Dan zit je hier op je plek, hoor.

Social Deal

 1. Daily Offers

Dit is een website die dagelijks gegevens en actuele aanbiedingen van allerlei websites verzamelt. Zo heb je een handig overzicht van allerhande aanbiedingen. Iedere 30 minuten komt er weer een update en staan er weer nieuwe aanbiedingen op. Zelf verkoopt deze website geen producten, aanbiedingen of dienst. Het laat slechts helder en overzichtelijk zien wat de andere allemaal aanbieden.

Daily Offers

 1. Groupon

Groupon is al jarenlang een wereldwijde aanbieder van toffe acties, lokale deals en het is een fijne plek om voordelige aankopen te doen. Doordat Groupon schaalvoordelen kaan aanbieden, profiteren wij van zeer voordelige tarieven. Mode, elektronica, interieur… alles is te verkrijgen op deze website.

Groupon

 1. Actie van de dag

Pretparken, reisaanbieders, wellness-resorts, restaurants… er is van alles te vinden op deze website, die veelal werkt met interessante all-in tarieven. Alles is helder en overzichtelijk en je komt zelden voor een onaangename verrassing te staan. Er is altijd wat te doen en je krijgt de scherpste prijzen.

Actie van de Dag

 1. One day fashion deals

Elke dag vind je hier scherpe deals op het gebied van fashion en kleding. Deze kortingen lopen op tot zo’n 80%. Nou, voordeliger kan bijna niet. De dagaanbiedingen zijn meestal 24 uur geldig, dus daar moet je snel bij zijn. Naast dagaanbiedingen zijn er ook een aantal actie-artikelen. De nieuwsbrief is ook een aanrader. Er staan altijd leuke aanbiedingen en de beste winacties in.”

One Day Fashion Deals

Merci weer, Nick!

Wat zijn jouw favoriete kortingssites? Zelf kijk ik regelmatig op eBay (UK) voor tweedehands en vintage kleding. Ik vind de ‘baggy chique’ jurken en tunieken van het (dure) Scandinavische merk Masai Clothing Company erg leuk en houd daarom alle (aan)biedingen in de gaten. Dit geldt ook voor andere ‘used’ dresses. Er worden de leukste tweedehands items aangeboden voor een paar pond. Het enige nadeel is dat de verzendkosten soms hoger dan het item zelf. Bummer! Daarnaast ben ik GROOT fan van Kruidvat en als voordeelpashouder krijg ik elke week een persoonlijke aanbieding in mijn mailbox, waar ik regelmatig gebruik van maak. En Zalando Lounge heeft vaak fijne (merk)aanbiedingen tot -75%. 

Heb jij een favoriete kortingssite, laat me weten welke het is en ik voeg ‘m toe aan het lijstje! 

 1. Social Deal
 2. Daily Offers
 3. Groupon
 4. Actie van de Dag
 5. One day fashion deals
 6. eBay (UK)
 7. Kruidvat (voor voordeelpashouders)
 8. Zalando Lounge 
 9. Limango (tip van Lous op feestboek)
 10. Vente-Exclusive (tip van Kim op feestboek)
 11. AliExpress (tip van Anja op feestboek)
 12. iBood (tip van Peggy op feestboek)