Met houthakkersblouses word je tegenwoordig doodgegooid, met leuke houthakkersjurken echter niet. Ik viel er als een blok voor en bestelde ‘m bij DressLily in maat L. En nu past ie niet…*huilt*

Hij valt behoorlijk klein en biedt geen ruimte voor mijn cup C. Geloof me, het ziet er niet uit. Ook niet als ik het bovenste knoopje open laat. Terugsturen vind ik zonde, want ik kan me voorstellen dat ik er iemand anders blij mee kan maken. Het is namelijk de laatste L. De jurk is asymmetrisch, heeft zakken aan de voorzijde en is meer geschikt voor iemand met maat M en cup B. Dan valt ie namelijk wat ‘nonchalanter’, wat de bedoeling is. Ik kocht ‘m voor 20 euro, maar bied ‘m aan voor 17,50 euro (excl. € 2,95 verzendkosten). Heb ‘m 1 x gewassen om de transportlucht eruit te krijgen.

Heb je interesse, reageer dan even op feestboek. Dan houd ik het een beetje overzichtelijk. Wie het eerst komt, het eerst maalt!

Dresslily1
Dresslily2
P.s. Ik zit eraan te denken om meer spullen te koop of te ruil aan te bieden via mijn feestboekpagina, zoals kleding, meubeltjes, accessoires en huisraad. Ik heb veel leuke dingetjes die ik een tweede ronde gun. Van miskoopjes tot retro/vintage vondsten die ik toch niet kwijt kan. De vraag is alleen of jullie daarop zitten te wachten. Een simpel ‘ja’ of ‘nee’ volstaat. Reageren kan ook op feestboek!

nee-ja-sticker