Update:

Oké oké, geen macramé maar nylon. Ook prima! Nu alleen nog een iemand zoeken die de gaten wil boren 😉

Plantenhanger_zeeman

Toegegeven: ik ben best handig voor een vrouw. Ik fix aardig wat zelf in huis, maar sommige dingen laat ik liever aan anderen over. Alles wat met elektriciteit te maken heeft bijvoorbeeld. Ik heb ooit een close encounter met 220 Volt overleefd, maar waag me er niet nog eens aan. En sinds ik een waterleiding raakte en mijn hele huis blank stond, besteed ik gaten boren in muren ook uit. Voor mijn eigen veiligheid.

Verven, schilderen, decoreren, stekkers verbergen, sjouwen, verplaatsen en dingen (de)monteren kan ik wel. Haken, breien, punniken en macrameën kan ik niet. Lees: wil ik niet. Ondanks mijn moeders skills. Geen zin in, noch geduld voor. Aju!

Macramé tabé

Dit neemt niet weg dat ik macramé plantenhangers keiharske leuk vind. Maar no way, dat ik me eraan ga wagen. Ik las ooit een blog van iemand die het ook had geprobeerd en het resultaat was werkelijk om te huilen. Zij, omdat het finaal was mislukt. Ik, omdat ik moest janken van het lachen. Ik kan er zo even niet opkomen van wie het was, maar zodra ik het weet laat ik jullie de blog lezen. Hi-la-risch!

Update:
Ik vond de blog: “Zo makkelijk zijn DIY’s echt (not)” op hln.be. Lachuh!

Anyway, als je net als ik niet zo van ‘knutselen’ houdt, maar wel graag een macramé plantenhanger wilt hebben en het liefst niet de hoofdprijs betaalt: Zeeman! What else?

planthanger zeeman

Ik bedoel, voor € 0,99 ga je jezelf toch niet kwellen met draad, akelige knoopjes en tutorials? Ze zijn ook te bestellen via de webshop, terwijl je zit te Netflixen. Oh, en Zeeman heeft nog veel meer gezellige in- & outdoor spulletjes. Doe er je voordeel mee. De Hollandse zomers zijn niet bepaald duurzaam. Wat dat betreft doet Zeeman beter z’n best.

Vette Zeeman-tas! 

Ten aanzien van plastic tasjes bijvoorbeeld. Je krijgt al heel lang – ver voor het verbod – geen gratis plastic tasjes meer bij Zeeman. Voor 1 euro kan je een nylon statiegeldtas kopen en desgewenst later weer terugbrengen. Tenzij het een supervette tas is. En daar kan jíj aan bijdragen. Door en te gek design in te dienen. Het kan nog steeds!

Zeeman ontwerpen