UPDATE: Deze winactie is voorbij. De winnaars (3 in plaats van 2!) zijn bekend. Tamara, Marlies en Lieke, gefeliciteerd met jullie gedicht op maat! 

Gastblogger Nick – je kent ‘m wel – schrijft niet alleen leuke budget blogs, hij is ook een begenadigd dichter! Onder het pseudoniem ‘Uitgesproken Gasten’ schept hij samen met zijn compagnon prikkelende poëzie en oneliners.

Deze week won ik via een prijsvraag op Instagram (zie hieronder) een gedicht op maat van ‘Uitgesproken Gasten’. Hoera! Ze vroegen me voor wie ze het gedicht mochten schrijven en waarom. Daarnaast mocht ik slechts 3 steekwoorden opgeven. Oei!

Note: Het feit dat ik won lijkt misschien doorgestoken kaart, maar dat is niet zo. Geloof me…

Uitgesproken Gasten

Prijsvraag op Insta

Ik wilde graag mijn vriend R. verrassen, omdat hij 2 weken in het buitenland zit. Eerst een week in Berlijn waar hij een opleiding volgt aan ‘Berlin School of Creative Leadership’ en daarna verblijft hij nog een week in Cannes bij Cannes Lions, International Festival of Creativity. Best wel een hot shot, die vent van mij 😉

Enfin, 2 dagen later had ik al een gedicht in mijn mailbox en viel bijna van mijn stoel: SPOT ON! Het zegt jullie misschien niet veel, maar ‘ons’ wel.  R. was ook heel blij en verrast, dus dat zegt genoeg. Mission accomplished! 🙂

Uitgesproken Gasten

Mijn gedicht op maat voor R.

Win ook een gedicht op maat van Uitgesproken Gasten!

Wil jij net als ik iemand verrassen met een gedicht op maat van Uitgesproken Gasten? Laat dan in een reactie weten waarom je er een wilt winnen. Of stuur een mailtje naar lonneke@thedevilwearswibra.nl. Je kan ook reageren op feestboek en Insta. Samen met Nick kies ik de leukste en/of liefste inzendingen uit, dus laat ons janken van ontroering of lachen van de pret. We geven 2 gedichten weg, dus verras ons. Dan verrassen Uitgesproken Gasten jou!

De winnaars worden maandag 19 juni a.s. bekend gemaakt via e-mailfeestboek en/of Instagram

Groetjes!

Uitgesproken Gasten

Meer gedichten en spinsels van Uitgesproken Gasten