bloglovinofficial-twitter-logo-tileofficial-facebook-logo-tileofficial-pinterest-logo-tileofficial-instagram-logo-tilelinkedin-icon-256-1972883195

“I’m gonna pop some tags, only got twenty dollars in my pocket…”

Lonneke Voets (bouwjaar 1975) uit ‘s-Hertogenbosch, aangenaam! Via deze plezierblog deel ik mijn liefde voor low budget, tweedehands en vintage shopping. Sinds mijn puberteit maak ik er een sport van om leuke spullen voor een prikkie te scoren. Van kleding tot huisraad. In de sale, bij outlets, discounters, kringloopwinkels, op Marktplaats, rommelmarkten en via ruilhandel.

The Devil Wears Wibra is het low budget antwoord op The Devil Wears Prada. Ondanks dat de crisis min of meer voorbij is hebben veel mensen nog altijd moeite het hoofd boven water te houden. Ik heb geen dik inkomen, maar wil er wel oké uitzien, lekker eten, leuke dingen doen en mijn huisje gezellig maken. En het liefst voor zo min mogelijk geld, zonder dat het ten koste gaat van mens of dier. Daarnaast besteed ik graag aandacht aan initiatieven die de wereld een beetje mooier maken.

UPDATE (oktober 2020)

Door omstandigheden ben ik eind april 2020 gestopt met mijn beide bedrijven. Ik mede-runde de multi-creatieve concept store BOEL bazaar in ‘s-Hertogenbosch en werkte daarnaast als freelance communicatiespecialist onder de naam Geteckeld. Momenteel ben ik herstellende van een burnout, heb ik een WW-uitkering en werk ik als vrijwilliger bij Kinder- en zorgboerderij De Oosterhoeve in ‘s-Hertogenbosch en verzorg ik de pony’s en paarden bij Stichting Huifbed De Meierij in Rosmalen. Ik vind het heerlijk om met dieren te werken en met mijn poten in de klei te staan. Grote kans dat ik me verder ga ontwikkelen op dat gebied. Ik zie mezelf niet snel weer een eigen bedrijf starten. Ideeën zat, maar ondernemen is een vak apart. Ik ben er simpelweg te naïef en idealistisch (lees: niet zakelijk genoeg) voor.

Binnenkort ga ik – vanuit de ziektewet – een reïntegratietraject in bij het UWV. Een nieuwe droom is om een natuurstadscamping (mee) op te starten in ‘s-Hertogenbosch. Liefst in combinatie met dieren(opvang) en dagbesteding. Maar dat is toekomstmuziek…

Nieuwe ronde
Omdat ik 2 bedrijven runde heeft mijn blog enige tijd onhold gestaan. Nu ik – tegen wil en dank – weer wat meer tijd heb, wil ik The Devil nieuw leven inblazen. Rustig aan wel, te beginnen met posts op Instagram en Facebook. Voor uitgebreide artikelen heb ik nog te weinig energie, maar dat komt wel weer. Hoop ik. Leuk als je me voorlopig op social volgt dus 🙂

Mijn focus ligt tegenwoordig meer op tweedehands, kringloop en vintage, maar je kunt zo nu en dan ook nog posts over ZeemanWibra (moet mijn naam wel eer aandoen, haha!) en Action verwachten.

Ik sta open voor tips en suggesties, dus stuur dus me gerust een mailtje: lonneke@thedevilwearswibra.nl.

Enfin, genoeg over mij. Ik ben vooral benieuwd naar jou! Wat maakt je blij en waar kan ik je mee inspireren? Ik hoor het graag!

Liefs, Lon

P.s. je kan me tegenwoordig dus ook vinden op Instagram. Gezellig als je me daar volgt. Thanx!