Komt ze weer aan met d’r Zeeman. Jep, sorry!

Mijn blauw-gele vriend heeft namelijk weer iets nieuws op de markt gebracht. Juist dat vind ik zo cool aan Zeeman; pretentieloos, maar wel superinnovatief!  Zo heeft de budget-schipper onlangs de ‘Kijk mij groeien‘ app gelanceerd voor nieuwbakken ouders.

facebook_hp - kopie

Ik heb zelf geen kinderen, maar ik kan me voorstellen dat er heel wat op je afkomt als je voor het eerst moeder of vader wordt. Allereerst die bevalling. Wow! En dan heb je ineens een kind. Joe! Heerlijk, die kraamzorg. Maar na een week sta je er alleen voor. Hoe dan? Oh ja, de geboortekaartjes! Hebben we alle adressen? Kak, Facebook update! Hoe zie ik eruit?

wow

En de kraamvisite, help! Ik wil liever slapen, mag dat?

sad

Enfin, met de ‘Kijk mij groeien‘ app kan je een filmpje maken waarin je je kindje ziet opgroeien. En omdat je al genoeg aan je hoofd hebt krijg je automatisch herinneringen om foto’s te maken. Niet dat je geen foto’s maakt van je kleine spruit. En anders doen anderen dat wel voor je. Maar het is wel handig om ze allemaal op één plek te verzamelen, lijkt me. Forgive me if I’m wrong, ik ken het klappen van de zweep tenslotte niet…

groei app

De app is gratis te downloaden voor iOS en Android. De meningen over de app (op feestboek) lopen uiteen, maar je kan het allicht proberen, toch?
babyapp-iphone

Gratis rompertje
Verder kunnen alle nieuwe papa’s en mama’s van 2016 een gratis rompertje van biologisch katoen aanvragen bij Zeeman. Je kan je aanmelden via de site. Vergeet niet om je geboortekaartje of een kopie van je aangifte als bewijs mee te nemen als je het rompertje ophaalt in de winkel. Geinig, toch?

babyapp-rompertje

Tenzij je al honderden rompertjes kreeg van je (schoon)ouders…

angry

Los van de app en de gratis romper kan je ook superleuke babyspullen kopen bij Zeeman. Vind ik althans. Kijk maar eens in de babyfolder van dit voorjaar. Überrrrcute!

heart eye

broek

joggingbroek

blouse

trui

P.s. heel veel geluk! geweldig