UPDATE:

Hoor ik daar tromgeroffel? Jawel, de winnaar van het gratis consult van NEST styling is bekend: Judith van Haaren, van harte gefeliciteerd! Judith schreef dat ze graag een hoekbank wil in haar kleine doorzonwoning, maar dat de verwarming of de deur in de weg zit. Ze is ook niet te spreken over de verlichting. Met een baby en een peuter in huis is het al snel een rotzooi. Kan dat niet anders? Door haar bekkeninstabiliteit heeft ze zelf weinig kunnen doen. NEST styling to the rescue! Binnenkort laat ik jullie natuurlijk de ‘voor’ en ‘na’ foto’s zien op mijn blog. Happy New Interior, Judith!

Meer weten over NEST? Lees dan onderstaand interview met Jessica!

Ze is niet voor niets een van mijn besties, want lief, mooi, zorgzaam en enorm getalenteerd op persoonlijk, muzikaal, professioneel en creatief vlak. Vorig jaar mochten we al een kijkje nemen in haar mooie, grotendeels low budget ingerichte huisje. Mede naar aanleiding daarvan vroegen verschillende mensen, moi incluis, haar om interieuradvies. En terecht. Ze woont inmiddels in een ander paleisje en heeft van haar hobby haar (tweede) werk gemaakt. Haar naam is Jessica de Groot en met NEST Interieurstyling zet ze haar creativiteit in voor anderen. Met inventieve en betaalbare oplossingen. En jij kan een gratis consult winnen!

Jes

Maar laat ik haar eerst aan jullie voorstellen:

Wie is Jessica?
“Op mijn achtste bouwde ik couveuses en maakte ik plattegronden voor interieurs. Het kon dus twee kanten op, maar ik heb uiteindelijk toch voor gekozen voor de kraamzorg. Dit doe ik inmiddels al 16,5 jaar met heel veel plezier, eerst in dienstverband en uiteindelijk als ZZP’er. Ondertussen bleef ik gefascineerd door alles wat met wonen te maken heeft. Ik kom bij heel veel mensen over de vloer, dus aan inspiratie geen gebrek. Door alle enthousiaste reacties op mijn eigen interieur en aanmoedigingen vanuit mijn omgeving ben ik vorig jaar toch gaan doorpakken en zo werd onlangs NEST geboren.”

Nest1Een kijkje in Jessica’s nieuwe appartement. De ensuite-deuren schilderde ze zwart.

Wat doet NEST precies en voor wie?
NEST helpt bij het nóg mooier maken van je nestje. Dit kan vanaf de basis met een eventuele verbouwing, maar ook door aan de slag te gaan met je bestaande inrichting al dan niet aangevuld met nieuwe items of andere kleuren op de muur. Zelfs als je een klein budget hebt kan NEST je helpen met het (her)inrichten of stylen van je interieur. Ik ben een ster in DIY-projecten en weet de mooiste items te scoren in kringloopwinkels en budget stores. Stylingadvies moet voor iedereen toegankelijk zijn. Met NEST laat ik zien dat dat mogelijk is, al schuw ik design meubelen niet. Het is maar net waar je behoefte aan hebt. Wat dat betreft ben ik van alle markten thuis.”

Nest3DIY-projecten, tweedehands en low budget items

Nest5_kwantum‘NEST proof’ items van Kwantum

Nest2‘NEST proof ‘items van Xenos

Wat zijn de nieuwste trends op het gebied van interieurstyling?
“Koper is al een tijdje hot, maar die kleur gaan we nu ook zien op de muur. Net als kopergoud! De blauw- en groentinten blijven ook. In meubels gaan we veel ronde vormen zien. Dit alles in combinatie met wit marmer, planten, messing en geometrische vormen voor de accessoires.”

Nest_koperDe nieuwe interieurtrends volgens NEST

Maak kans op een mini-consult van NEST!

LET OP: De winnaar is bekend. Je kunt dus niet meer deelnemen aan de prijsvraag!
Blijf je maar schuiven met je meubels, omdat niks goed voelt? Leidt het smaakverschil tussen jou en je partner haast tot een breuk? Wil je een interieur dat zowel gezellig als kidsproof is, maar weet je niet hoe je dat aanpakt? Doe dan mee met de prijsvraag en maak kans op een mini-consult van NEST! Mail een of meerdere foto’s van jouw ‘interieuruitdaging’ naar lonneke@thedevilwearswibra.nl en leg uit waar je precies tegenaan loopt. Dit kan je ‘karakterloze’ woonkamer zijn, een probleemwand- of hoek, een oude lamp die je wilt vervangen etc. Geen uitdaging is te gek, dus schroom niet!

Uit alle inzendingen selecteert Jessica een winnaar. Hij/zij krijgt een gratis mini-consult van NEST, inclusief bezoek aan huis, een quick scan en een rapport met praktische en betaalbare oplossingen voor jouw interieurprobleem. NEST werkt door het hele land, dus kom maar op met die uitdagingen! Je kan je foto’s en motivatie tot 29 december 2015 inzenden. De winnaar wordt in de eerste week van januari 2016 bekend gemaakt via de feestboekpagina van NEST, dus like ‘m vooral. NB! De inschrijving is gesloten!

Wie weet krijg jij in het nieuwe jaar een nieuw nestje dankzij NEST!

Happy New Interior! ♥