Wegens succes organiseren we op vrijdag 28 november a.s. opnieuw een ‘Babes on a Budget’ shopping night for ladies: De Herfsteditie. Een avondje gezellig budget shoppen met een snackje, drankje, muziekje en liefst 25% korting op de gehele tweedehands najaarscollectie van IngeDinge in ‘s-Hertogenbosch. 

Wil je ruimte maken voor je nieuwe aankopen? Doneer dan je oude kleding, schoenen en huishoudtextiel, zoals handdoeken en beddengoed, aan Kledingbank ‘s-Hertogenbosch. Heren- en kinderkleding is ook van harte welkom. Opgeruimd staat netjes en de Kledingbank is er blij mee!

Dus nodig al je vriendinnen uit en kom gezellig langs op de 28ste november van 18.00 tot 21.00 uur aan de Kooikersweg 547 in Den Bosch. Meer weten? Kijk dan even op feestboek.

Heel graag tot dan!

P.s. IngeDinge is tevens thuisbasis van Stichting Kledingbank ‘s-Hertogenbosch en omstreken. Op speciale openingstijden mogen cliënten van de Kledingbank een gratis kledingpakket uitzoeken in de winkel. Door de verkoop van tweedehands kleding kunnen wij de basiskosten betalen en zo mensen, die zich geen nieuwe kleding kunnen permitteren, helpen!

Babes on a Budget