Beknibbelen doen wij Nederlanders maar al te graag. Daarom lanceert Internetblik een kersvers webconcept: knibble.nl. Vanaf nu kun jij eerlijk jouw favoriete elektronica vergelijken op deze nieuwe, onafhankelijke vergelijkingssite.

Ook bang een mooie aanbieding of een aanzienlijk lagere prijs van jouw favoriete product te missen? Knibble speurt dagelijks naar de aantrekkelijkste nootjes in het wilde online bos. Zet een aanbiedings- of prijswekker op jouw favoriete elektronicaproduct of merk. Knibble waarschuwt jou dan als het product, of bijvoorbeeld het merk wasmachine dat jij graag wilt, in de aanbieding is of de prijs het door jou ingestelde budget heeft bereikt.

Knibble is ontstaan vanuit het idee dat vergelijken pas echt van toegevoegde waarde is als het 100% oprecht gebeurt: zonder vervalste aanbiedingen of beperkende afspraken met webwinkels. Dat Knibble, als vergelijkingssite, streeft naar een up-to-date en compleet product- en prijsaanbod ziet Knibble als vanzelfsprekend. Het aanbod presenteert Knibble onafhankelijk en gebruiksvriendelijk.

Ik zeg: beknibbel je raak voor een knaak!

Knibble website