Met een bijna-fulltime baan in het theater kom ik er niet altijd aan toe om te bloggen, laat staan een dagelijkse budget outfit te posten. Vandaar dat ik er nu vier tegelijk laat zien. Oh well, des te meer inspiratie, toch? Tenzij je ze spuuglelijk vindt natuurlijk. Ik vind het zelf een sport om voor zo weinig mogelijk geld een leuke outfit te scoren. Het liefst in de SALE, bij outlets, discounters, tweedehands winkels en via ruilhandel.  En krijgertjes vind ik ook geweldig!

foto 1
Op bovenstaande foto draag ik een groen vestje van C&A (€ 9,95) en tuniek van Tally Weijl (€ 6,99 in de uitverkoop), rode laarsjes van de plaatselijke schoenmaker (€ 15,00) en een zwarte legging van C&A (€ 6,-)

foto 2
Op deze foto draag ik een denim jack van Shoeby (magazijnverkoop € 7,50), een rode jurk van Bristol (€ 10,00 in de SALE), een grijze panty met print van Bristol (€ 2,- in de SALE), Sendra laarzen van marktplaats.nl (€ 45,- INCLUSIEF verzendkosten!) en een tas van Tally Weijl (€ 8,- in de SALE).

foto 3
Op deze foto draag ik een rode blouse van C&A (€ 9,95), een boyfriend jeans van Primark € 15,-) en rode pumps van Scapino (outlet € 5,-). Voor de schoenen betaalde ik feitelijk niets, want er stond nog een tegoed van 5 euro op mijn fashion cheque. De witte riem is van C&A.

imageOp de laatste foto draag ik een outfit van liefst € 8,00 in totaal! De boyfriend jeans van Please kreeg ik van vriendin Tanit, evenals het zilveren shirt. Het lange vest en de tas kreeg ik van Inge van IngeDinge. De witte gymen (niet zichtbaar) kocht ik bij Primark voor € 8,00.  Van dit soort outfits word ik het meest blij. ‘Tweedekans’ kleding dus, gekregen of geruild.

Binnenkort weer nieuwe budget outfits! Waar kopen jullie het liefst je kleding en schoenen? Mis ik nog een leuk, goedkoop adresje?

Oh, check ook eens de nieuwe feature van Primark: Primania. Een online platform waar je looks kunt posten, delen, beoordelen en bekijken.