In een van mijn laatste posts schreef ik dat ik amper nog aan bloggen toekom. Dit heeft alles te maken met het feit dat ik het te druk heb met mijn freelance opdrachten voor GETECKELD. Bovendien open ik op 1 juni, samen met een compagnon, BOEL bazaar in het centrum van ‘s-Hertogenbosch.

Where one door closes…

… another one opens. En andersom. Want met de opening van BOEL bazaar komt er (voorlopig) een einde aan The Devil Wears Wibra. Met pijn in mijn hart, hoor. Ik heb jarenlang met plezier geschreven over allerhande budgetzaken, tweedehands en vintage. Ik houd alleen niet van half werk en dat is het inmiddels wel geworden. Het lukt me niet eens om de Feestboekpagina levendig te houden. Ik hoop nog altijd dat iemand The Devil van me overneemt. Mede daarom houd ik de blog voorlopig in de lucht. Doodzonde van het grote bereik en de vele volgers, toch? Heb jij interesse, mail me dan gerust. Graag zelfs!

Over BOEL bazaar

We hadden een lange adem nodig, maar sinds 1 april (geen grap!) zijn we de trotse huurders van een waanzinnig mooi en groot pand op het Hinthamereinde in ‘s-Hertogenbosch. Op de plek van de Aziatische supermarkt realiseren we BOEL bazaar; een bruisende markt & maakplaats waar ruimte is voor allerhande creatieve uitspattingen. Een episch ontmoetingscentrum voor ambachtslieden, designers, creatief ondernemers, kunstenaars, flexwerkers en liefhebbers van originele en verantwoorde producten.

BOEL bazaar markt & maakplaats

Shop & ateliers

Bij BOEL bazaar shop je (circulair) design, fair & eco goods, kunst, vintage, planten en ambachtelijke producten van eigenzinnige makers, resellers en toffe webwinkels. Sommige items worden ter plekke vervaardigd in de open ateliers.

Onze missie is om creatief ondernemerschap en zelfredzaamheid te stimuleren. Dit doen we onder meer door betaalbare shop- en atelierruimte te faciliteren voor ambitieuze creatives. Vanaf een paar tientjes per maand huur je een schap, kast, tafel of unit van enkele vierkante meters op een inspirerende plek in het centrum van ‘s-Hertogenbosch.

Kunstwissel

(Beginnend) fotografen en schilderkunstenaars kunnen een maand lang gratis exposeren bij BOEL bazaar. In ruil vragen we een bescheiden percentage van elk verkocht werk. Verkoop je niets, dan betaal je ook niets. Al gaan we daar natuurlijk niet van uit. De kunstcollectie wisselt elke maand, zo houden we de boel levendig en kunnen we zoveel mogelijk makers een podium bieden.

BOEL bazaar kunstwissel

Broedplaats

BOEL bazaar is een broedplaats voor creatieve geesten. Je kan er flexwerken, workshops volgen (of organiseren) en co-creëren. Naast goede koffie serveren we gratis WIFI en voldoende oplaadpunten. Meer inspiratie nodig? Broed ideëen uit in de KWEEKkas of ‘boom’ over een nieuwe strategie in de BOOMhut. Bij BOEL bazaar krijgt je innerlijke kind vrij spel.

BOEL bazaar cocreatie

Workshops & events

Hadden we al gezegd dat er een boel gebeurt bij BOEL Bazaar? En dat we ook inspirerende lezingen, workshops en concerten organiseren? Zeker en vast! Check hiervoor de agenda of volg ons op Facebook,Instagram en LinkedIn.  Wil je zelf een workshop, training of symposium organiseren? We hebben straks alles in huis om van jouw event een succes te maken. Jij roept, wij draaien.

Leerwerkbedrijf

BOEL bazaar events

Oh ja, we voorzien tevens in werk-en leerplekken voor mensen met een kwetsbare posititie op de arbeidsmarkt. In samenwerking met onze maatschappelijke en creatieve partners kunnen ze hun talent ontwikkelen. Op artistiek gebied, maar ook in andere disciplines zoals verkoopondersteuning, horeca, administratie, winkelstyling en interieurbouw. BOEL bazaar maakt dromen waar.

BOEL bazaar leerwerkbedrijf

De website van BOEL bazaar is nog volop in ontwikkeling. Volg ons op FacebookInstagram en LinkedIn of meld je aan voor onze WEEKLY voor de laatste updates!

Aan jou als trouwe lezer van The Devil: ONWIJS BEDANKT voor je vertrouwen en hopelijk tot ziens bij BOEL bazaar!