Soms word ik getipt over evenementjes die zo leuk en bijzonder – want relatief onbekend – zijn, dat ik er spontaan gelukkig van word. Vriendin Floor stuurde me ooit een appje met een ‘advertentie’ van de Black&Blond (tweedehands) kledingverkoop. Geen website, geen Feestboek, geen Twitter. Nee, voor dit evenement word je persoonlijk uitgenodigd. En dat maakt nieuwsgierig!

In een voormalig industrieel complex aan de Parallelweg in Den Bosch zijn tegenwoordig verschillende creatieve bedrijfjes gehuisvest. De eigenaar van Kleefkracht stelt voor deze gelegenheid zijn bedrijfsruimte ter beschikking aan Sanne, Bernadette en Nele. Drie artistieke dames, allen werkzaam in de mode-industrie als ontwerpster of styliste. Eens in het halfjaar gooien zij een deel van hun ontwerpen, samples en privécollecties in de uitverkoop. Het resultaat: een indoor marktje met tweedehands, vintage, maar ook nieuwe kleding en accessoires. Van jurken tot schoenen. Geweldig! Tussen het snuffelen en passen door kun je een kop thee of koffie pakken. Gratis. Er heerst een prettige, ongedwongen sfeer, zonder poeha.

De laatste keer kon ik helaas niet, maar op vrijdag 16 en zaterdag 17 oktober ga ik zeker weer een kijkje nemen. Ik raad je aan om vrijdagavond al te gaan, omdat de keuze dan nog reuze is. Tijdens mijn eerste bezoek kocht ik een rok,  jurkje, shirt, shortje, riem en 2 leggings voor ca. 25 euro. Dus ook de prijsjes zijn interessant.

Wil jij ook uitgenodigd worden voor een volgende Black&Blond kledingverkoop? Houd mijn blog dan in de gaten of stuur een e-mail naar Bernadette Notten voor een plekje op de mailinglist: info@mightymingus.nl. Geloof me, het is absoluut de moeite waard!

Vrijdag 16 oktober van 17- 23 uur en zaterdag 17 oktober van 11-17 uur bij ‘Kleefkracht’, Parallelweg 30 5223 AL in Den Bosch. 

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERAB&B3B&B2B&B1B&B4B&B5