Joepie, op uitnodiging van vriendin Monique ik ga zondag a.s. mijn eerste Carboot Sale bezoeken! Op een carboot sale vind je geen kraampjes, maar verkopen de deelnemers hun spullen vanuit de kofferbak van hun auto. In Amerika zijn carboot sales al decennia lang een begrip en ook in Nederland worden de kofferbakmarkten steeds populairder. Elke verkoopplek ziet er anders uit en dat levert erg vrolijke en kleurrijke plaatjes op. Volgens horen zeggen zijn er naast handelaren ook veel particulieren die er hun (oude) spullen vanuit de kofferbak aan de man brengen.

Volgens de website van Carboot Sale Oss vind je er fietsen, antiek, verzamelspullen, electra, (kinder)kleding, make up, lichaamsverzorging, computers, laptops, computerspelletjes, autoradio, langspeelplaten, boeken, cd en dvd, schilderijen, beeldjes, servies, gasfornuis, speelgoed en ambachtelijke spullen.

De Carboot Sale in Oss vindt plaats aan ‘De Geffense Plas’. Dicht bij de snelweg en toch midden in de natuur. Rondom het water krijgen de deelnemers een plaats toegewezen waar ze hun auto’s kunnen uitladen en bezoekers naar hartenlust kunnen rondsnuffelen. Ik kan niet wachten!

Datum: zondag 19 juli van 08.30 tot 15.30 uur
Locatie: De Geffense Plas, Gielekespad 10 in Oss (A59 afrit Oss/Heesch)
Entree: € 2,50 (kinderen tot 12 jaar gratis)
Parkeren: gratis
Info: Facebook / www.carbootsale.nl

carbootoss(Bron: www.carbootsale.nl)