Na de laatste gastblog van Maud, waarin ze vertelde hoe je voordelig naar de kapper kunt, blijven we nog even in het kappersthema. Ik kwam namelijk in contact met professioneel haarstyliste, visagiste en nagelstyliste Linda Prijs, die onlangs voor zichzelf is begonnen. Onder de naam By Linn komt ze tegenwoordig bij je thuis voor allerhande kappers- en schoonheidsbehandelingen. Of je nu geknipt, gekleurd of mooi opgemaakt wilt worden, extensions wilt of mooie nagels;  Linda kan het allemaal voor een schappelijk bedrag! Tijd voor een interviewtje met deze ondernemende dame, die ook nog een leuke verrassing voor jullie in petto heeft.

Wie is Linda?

“Ik ben Linda Prijs, 29 jaar, getrouwd en moeder van twee prachtige kinderen (zoontje Jip van drie jaar en Dochter Liva van zeven maanden). Ik ben opgegroeid in Sint-Oedenrode en woon nu in Schijndel, waar mijn man vandaan komt. In mijn vrije tijd doe ik aan kunst-rolschaatsen (vroeger op hoog niveau, maar nu voor de fun), maak ik kleding voor de kinderen, kijk ik naar series en films kijken op Netflix en maak ik graag uitstapjes met mijn gezinnetje. Na mijn kappersopleiding heb ik de opleiding visagie en de vervolgopleiding Gruppo Select gevolgd bij Mieke Petiet in Amsterdam. Ook heb ik de opleiding tot nagelstyliste (gelnagels) afgerond. Ik ben erg leergierig en wil altijd een uitdaging hebben. Stilzitten is geen optie voor mij!”

coiffure award

Wat heeft je doen besluiten om voor jezelf te beginnen?

“Ik werkte al 12 jaar in een kapsalon en het idee om een eigen zaak te hebben bleef kriebelen. Toen ik de kans kreeg om het te doen heb ik deze met beide handen aangepakt. Het is erg spannend, maar ook erg leuk. Ik heb er nog geen moment spijt van gehad en geniet er elke dag van!”

Waarin onderscheid jij je van andere thuiskappers? 

By Linn heeft veel te bieden. Ik beheers alle nieuwe technieken en volg regelmatig cursussen om up to date te blijven. Naast knippen, kleuren en alle andere kapperswerkzaamheden kun je bij mij ook terecht voor je nagels en make-up. Bruidjes kan ik bijvoorbeeld een heel uitgebreid pakket bieden, aan huis. Maar ik bied meer! Denk aan kinderfeestjes, knippen bij bedrijven, extensions plaatsen en workshops haarstyling en vlechten. Ik bied dezelfde service en professionaliteit als die van een salon, maar dan laagdrempelig en betaalbaar aan huis. Omdat ik geen pand en personeel heb kan ik mijn kosten laag houden. De prijzen van de behandelingen en de producten die ik gebruik zijn hierop aangepast. Als ik meer dan 4 personen op hetzelfde adres kan knippen krijg je 10% korting. Het loont dus de moeite om je vriendinnen, buren of familie uit te nodigen. Dit is niet alleen voordelig, maar ook erg gezellig! Daarnaast hanteer ik een 65+ korting voor heren en heb ik elke maand een andere aanbieding. Ik kom naar je toe, dus je hoeft niet te reizen of parkeergeld te betalen. Mijn prijslijst bestaat uit verschillende stappen, dus je kan het zo duur (of juist zo goedkoop) maken als ze zelf wil. Ik geef je een persoonlijk advies en bekijk samen met jou wat er zoal mogelijk is binnen jouw budget.”

By Linn_collage

Win een gratis knipbehandeling voor 2 personen aan huis!

**DEZE ACTIE IS VERLOPEN** Met het oog op de feestdagen mag ik namens By Linn een gratis knipbehandeling voor 2 personen aan huis verloten. Ben jij toe aan een nieuw kapsel en gun je jouw vriendin, vriend, moeder, vader, zus, broer, zoon of dochter ook een coole coupe, doe dan mee met de winactie op feestboek!

De voorwaarden:

  • Je bent woonachtig in Linda’s werkgebied: Schijndel, Eerde, Sint-Oedenrode, Sint-Michielsgestel, Gemonde, Heeswijk Dinter, Den Dungen, Berlicum en Den Bosch
  • Om het overzichtelijk en transparant te houden loopt de winactie via feestboek. Ik vraag je daarom vriendelijk mijn pagina (en die van By Linn) te liken en alleen dáár te reageren
  • Tag degene die je – naast jezelf – een nieuw kapsel gunt en vertel ook vooral waarom!
  • Je kunt tot en met vrijdag 11 december 2015 reageren
  • Op zondag 13 december 2015 maak ik de uitslag bekend via feestboek
  • De afspraak voor de knipbehandeling is in overleg met By Linn
  • De prijs betreft een gratis knipbehandeling voor 2 personen. Eventuele aanvullende behandelingen zijn voor eigen rekening!
  • Ik ontvang uiteraard graag foto’s van het resultaat voor op mijn blog 🙂

Meer weten over By Linn? Kijk dan op haar website, like haar feestboekpagina en volg haar op Pinterest. Zoek je een thuiskapper in jouw regio, kijk dan op www.thuiskappersvinden.nl.

logo by linn transperant groot