Soms word ik getipt over evenementjes die zo leuk en bijzonder – want relatief onbekend – zijn, dat ik er spontaan gelukkig van word. Vriendin Floor stuurde me een appje met onderstaande ‘advertentie’ van de Black&Blond (tweedehands) kledingverkoop. Geen website, geen facebook, geen twitter. Nee, voor dit evenement word je persoonlijk uitgenodigd. Net als vroegah. En dat maakt nieuwsgierig!

Zaterdagmiddag tuften we naar een voormalig industrieel complex aan de Parallelweg in Den Bosch, waarin tegenwoordig verschillende creatieve bedrijfjes gehuisvest zijn. De eigenaar van Kleefkracht had voor deze gelegenheid zijn bedrijfsruimte ter beschikking gesteld aan Sanne, Bernadette en Nele. Drie artistieke dames, allen werkzaam in de mode-industrie als ontwerpster of styliste. Eens in het halfjaar gooien zij een deel van hun ontwerpen, samples en privécollecties in de uitverkoop. Het resultaat: een indoor marktje met tweedehands, vintage, maar ook nieuwe kleding en accessoires. Van jurken tot schoenen. Geweldig! Tussen het snuffelen en passen door kon je een kop thee of koffie pakken. Gratis. Er hing een prettige, ongedwongen sfeer, zonder poeha.

Omdat de verkoop al op vrijdag was gestart vermoed ik dat de mooiste dingen al weg waren, maar desondanks was er nog voldoende om uit te kiezen. En de prijzen? Een lachertje! Zo kocht ik een rok,  jurkje, shirt, shortje, riem en 2 leggings voor ca. 25 euro.

Wil jij ook uitgenodigd worden voor een volgende Black&Blond kledingverkoop? Stuur dan een e-mail naar Bernadette Notten voor een plekje op de mailinglist: info@mightymingus.nl. Geloof me, het is absoluut de moeite waard!

image_11image_10
imageimage_1image_2image_3
image_4image_5image_6image_7image_8image_9

En zie hier mijn aankopen:
foto 2
Een rok van BLUE, gemaakt van een oude trainingsbroek.

foto 1
Shirt met zebraprint, strandjurkje, shortje, leren riem en leggings