kringloopgeluk MarleenNet als met Lieke reageerde Marleen uit het Brabantse Geldrop enthousiast op mijn oproep ‘GEZOCHT: KRINGLOOPGELUK!’ op feestboek. Want als iemand gelukkig wordt van kringlopen, dan is zij het wel! Het is zelfs zo erg dat ze zichzelf soms een kringloopstop oplegt. Heel herkenbaar, want als ik niet oppas prop ik mijn huis ook vol met kringloopvondsten, terwijl ik juist moet ‘ontspullen’…

Vandaag laat Marleen haar meest recente kringloopgelukjes zien: HEBBON!

Even voorstellen:

Ik ben Marleen, 37 jaar, woonachtig te Geldrop (samen met mijn mannetje Thom), druk met werk, mijn eigen bedrijf Ibiza meets – handmade designs with beads, feathers, shells and leather inspired by the beauty and warmth of Ibiza, vrienden, familie en uiteraard: kringlopen! Mijn levensmotto: doe vooral wat je leuk vindt en geniet daar optimaal van.

Ibiza meets

Ibiza meets: handgemaakte bohemian sieraden en woonaccessoires

Kringloopgelukjes

Goh, waar zal ik eens mee beginnen? Mijn huisje is namelijk al aardig gevuld met mooie  kringloopgelukjes. Zo liep ik laatst tegen dit rotan bankje aan bij kringloopwinkel De Doorstroom in Eindhoven. Ik was meteen verliefd ♥ En wat een geluk dat ik de grote bus van Thom bij me had. Ik nam gelijk een pauwenstoel en side table mee, haha!

rotan bankje kringloopgeluk

Het rotan bankje kocht ik voor slechts € 35,00

Aanvankelijk wilde ik het bankje een mooie plek geven in de tuin, maar inmiddels pronkt het in de woonkamer, gevuld met plantjes. Het kussen rechts heb ik zelf gemaakt van een vloerkleedje van Zeeman. Mooie spullen hoeven niet duur te zijn en soms zijn ze dichterbij dan je denkt. Of makkelijk zelf te maken.

side table kringloopgeluk

De side table kocht ik voor € 14,50 en staat nu in de tuin

Volle bus

Vorige week had ik mezelf een kringloopstop opgelegd, maar deze week mag ik weer!
Ik ben altijd benieuwd wat ik ga tegenkomen, want het aanbod is elke keer anders. En ja, soms valt het tegen. Maar als ik al bij de deur één item scoor, dan weet ik dat ik nog niet klaar ben en met een volle tas naar buiten ga. Of liever gezegd: met een volle bus!

pauwenstoel kringloopgeluk

De pauwenstoel (gekocht voor € 50,-) wordt binnenkort opgehaald door de nieuwe eigenaar

Zo, de kop is eraf. Spannend hoor, zo’n eerste gastblog. Wil je meer kringloopgelukjes zien, volg me dan op Instagram. En houd je van handgemaakte bohemian sieraden en woonaccessoires, bekijk mijn Ibiza meets-creaties dan op Instagram, Twitter en Facebook.  De website komt binnenkort online.

Tot de volgende keer! ♥

Liefs, Marleen