Oh dear, het einde van Black&Blond is in zicht. Op vrijdag 2 en zaterdag 3 februari kun je voor de allerlaatste keer mooie tweedehands, vintage, nieuwe en bijna nieuwe kleding kopen aan de Parallelweg in Den Bosch.

black&blond

Black&Blond

Black&Blond is een initiatief van Sanne, Bernadette en Nele, drie creatieve dames die allen werkzaam zijn in de mode-industrie als stylist of ontwerper. Een à twee keer per jaar gooien ze een deel van hun collecties in de (uit)verkoop. Van nieuw tot bijna nieuw en van tweedehands tot designer kleding. Én zelfgemaakt. Ook verkopen ze schoenen, accessoires, lingerie en sieraden. Heel voor dames en ook een beetje voor heren.

Black&Blond

Aan alles komt een eind…

Zo ook aan Black&Blond. Na ca. 5 jaar stoppen de dames ermee. Niet omdat er geen animo voor is, maar het kost ze simpelweg (te) veel tijd om de kledingverkoop voor te bereiden. Jammer, want ik ben fan!

black&blond

Bij zijn!

De allerlaatste Black&Blond vindt plaats op vrijdag 2 februari van 17.00 tot 22.00 uur en op zaterdag 3 februari van 11.00 tot 16.00 uur in het pand van Kleefkracht, Parallelweg 30 5223 AL in Den Bosch. Op de feestboekpagina vind je meer informatie. Bij zijn!

Lees meer op deze blog over Black&Blond…

Black&Blond kledingverkoop