UPDATE #2

Zie mijn meest recente blog voor een update!

 

UPDATE #1

Wow, ik ben oprecht overweldigd door de fijne reacties op feestboek en leuke mails die ik heb ontvangen. Binnenkort ga ik in gesprek met een aantal geïnteresseerden. Uiteraard houd ik jullie op de hoogte van de ontwikkelingen. Bedankt! ♥

Lieve allemaal,

Zoals jullie wellicht hebben gemerkt, heb ik (Lonneke) de laatste tijd amper iets geschreven. Niet dat ik geen kringloopwinkels meer bezoek of leuke budget aankopen doe, in tegendeel. Ik kom er alleen niet meer aan toe om erover te schrijven op mijn blog. Daarom heb ik – met pijn in mijn hart – besloten om The Devil Wears Wibra ter overname aan te bieden…

Betere en duurzame wereld

Ik ben The Devil ooit begonnen vanuit mijn passie en behoefte om al mijn low budget en tweedehands vondsten te delen. Met jullie. Omdat ik vind dat je met weinig geld te gekke dingen kunt doen, mooie dingen kunt kopen en ook nog een steentje kan bijdragen aan een betere en duurzame wereld. En daar geloof ik nog steeds in. Ik heb er alleen geen tijd meer voor om het via The Devil te delen. Ook gastbloggers Marjolijn en Fenna hebben ervaren dat er heel veel tijd in gaat zitten, naast hun vaste banen. Met één blogpost ben je gemiddeld 2,5 uur bezig. Je moet namelijk teksten SEO-proof schrijven of redigeren, interviews doen en uitwerken, foto’s maken en bewerken, overig beeldmateriaal zoeken en bewerken, links en tags toevoegen etc. Dan de blog publiceren en vervolgens delen op tig (social) platforms. Yo!

Verdienmodel

Ik heb nooit een verdienmodel overwogen, terwijl dat makkelijk kan. Het is me zelfs geadviseerd door diverse experts, omdat ik een groot bereik heb vanwege mijn persoonlijke artikelen. Het is echter nooit mijn ambitie geweest om van The Devil mijn werk te maken. En sinds ik per 1 juli 2017 voor mezelf ben begonnen met GETECKELD kom ik er überhaupt niet aan toe om de mogelijkheden te onderzoeken.

Neemt niet weg dat The Devil Wears Wibra een begrip is. Met een groot volgersaantal op de site, Facebook, Bloglovin’ en via mail. Ik zou dus gek zijn om er afstand van te doen. En dat doe ik dan ook niet. Althans, niet zomaar…

The Devil zoekt devil voor overname

Ik zou het wel te gek vinden als ik The Devil kan overdragen aan een like-minded persoon, die mijn gedachtegoed wil voortzetten. En die heil ziet in het verder ontwikkelen en commercieel aantrekkelijker maken van de blog. Iemand die ervan zou willen en kunnen leven.

Let wel: ik heb de afgelopen jaren veel tijd en geld geïnvesteerd in The Devil, dus de overname is niet gratis. Verre van zelfs. Ik ben dus niet op zoek naar iemand ‘die het wel leuk lijkt’, maar naar een ondernemende devil die een succesvol concept verder wil uitbouwen! 

Heb je interesse of ken je iemand die mogelijk geïnteresseerd is? Bel of mail mij: 06-17340887 – lonneke@thedevilwearswibra.nl
Ik vertel je er graag meer over.

The Devil Wears Wibra zoekt devil