Onlangs schreef ik met een bloedend hart dat ik The Devil wilde overdragen. Omdat ik vind dat ik mijn blog tekort doe. Sinds ik voor mezelf ben begonnen heb ik namelijk amper tijd om te bloggen. En dat voelt niet fijn. Sterker nog: ik ervaar continu een zekere druk, die ik uiteraard mezelf opleg… *KUCH*

Ik was dan ook erg blij met Nick, Fenna en Marjolijn en hun heerlijke gastblogs. Maar ook zij deden het naast hun banen en realiseerden zich dat het aardig wat tijd kost. Helemaal toen ik ze toegang gaf tot WordPress en ze er zelf mee aan de slag konden. “Man, wat is dit omslachtig. Kan dit niet anders? Ik ben er uren mee bezig!”.

Uppie

Mja, ik weet ’t. Het kost tijd. En dat is ook de reden dat ik The Devil van de hand wilde doen. Maar na een aantal fijne gesprekjes heb ik me gerealiseerd dat ik geen afscheid wil nemen van The Devil. Ik heb er mijn hele ziel en zaligheid in gestopt en vind het te leuk om er een punt achter te zetten. Ik kan en wil het alleen niet meer in mijn uppie doen…

Partnerbloggers

Daarom zoek ik ‘Devils in Crime’ met wie ik de The Devil Wears Wibra naar een hoger plan kan tillen. Mijn grootste wens is om van The Devil een bloggerscollectief te maken. Met gelijkwaardige partnerbloggers, die er evenredig veel tijd, energie en enthousiasme in steken. Niet ik, maar wij. Snap je? Liefst heb je enige ervaring met WordPress, maar dat is geen harde eis. Je moet het vooral te gek vinden om te schrijven en anderen te inspireren met jouw verhalen. Die kunnen over van alles gaan, zolang ze maar ‘Devil-waardig’ zijn. Blink jij bijvoorbeeld uit in low budget interieurstyling of DIY-projecten, ben je een modebewuste recessionista of heb je aandelen in de plaatselijke kringloopwinkel? Allemaal nice!

Schuren

Het allerbelangrijkste is dat je in The Devil gelooft en de intentie/ambitie hebt om volwaardig partnerblogger te worden. Je krijgt alle ruimte om te snuffelen en jezelf te profileren. Als blogger, maar ook als mens en ‘expert’ op een bepaald gebied, als je dat wenst. Ik geloof in authenticiteit, geestdrift en geinigheid. En het mag best een beetje schuren af en toe. Op deze manier is The Devil een uit de hand gelopen hobby geworden met een groot bereik en vele volgers. Waarvoor: merci!

Voorwaarde

Oké, ik heb slechts één voorwaarde: je schrijft correct Nederlands. Iedereen maakt voutjes, moi incluis. Maar je begrijpt dat ‘ik wordt’ niet juist is en dat er een verschil is tussen schrijftaal en spreektaal. Dat scheelt veel redigeertijd. We controleren namelijk áltijd elkaars blogs voordat ze online gaan. Check, check, dubbelcheck.

Oh ja, weet dat ik niets verdien aan The Devil, enkele gratis producten om te reviewen daargelaten. Op dat vlak valt nog heel veel te winnen. Fijn als we daar samen aan kunnen werken, zodat de blog naast veel plezier ook geld gaat opleveren. Zou leuk zijn, toch?

Enfin. Ben jij Holland’s Next Top Devil met wie ik The Devil Wears Wibra nóg leuker en beter kan maken? Stuur dan een mail en vertel me alles over jezelf: lonneke@thedevilwearswibra.nl.

Ik kijk naar je uit!

The Devil Wears Wibra